بخشیدن مهریه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۰ #05056890

سلام من معلول جسمی هستم نامزدم هم همین طور ما با هم بحث دلشتیم بابا من میگن ۱۱۰ تا سکه من چون به اجازه پدر نیاز نداشته باشه میتونم سفته یا چک در مقایل بدم؟ و محضریش میکنیم که بعد من نگم به زور بوده، این کار میشه؟ یا یه دست نوشتع میتونیم زیر نظر وکیل بنویسیم و امضا کنیم که بخشیدم؟ ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با تنظیم سند در خصوص ابراء مهریه،ادعا های بعدی مورد قبول نمیباشد

باید به دفتر اسناد رسمی مراجعه و ابرا کنید.
اگر چک هم بدهید بابت بخشی که میخواهید ببخشید امکان دارد.

اگر مهریه را در محضر ببخشید (بذل ) کنید این امر قابل بازگشت است اما اگر ابرا کنید دیگر نمی توانید مطالبه مهریه کنید

سلام
شما عقد ازدواج را با مهریه ای که مورد توافق است واقع کنید و بعد از آن می توانید در همان دفترخانه ازدواج یا یکی از دفاتر اسناد رسمی دیگر حاضر شده هر مقدار از مهریه را که خواستید به همسر خود بذل نمایید

با سلام
بذل و بخشش مهریه از سوی زوجه اگر در دفتر اسناد رسمی صورت پذیرد بهتر است لیکن دستنویس هم امکان دارد؛ در اینصورت شهودی ذیل ورقه را امضا نمایند

در صورت تنظیم سند رسمی ابراء مهریه در دفتر اسناد رسمی امکان رجوع و هرگونه ادعایی منتفی خواهد شد .