میتونم فقط با استشهاد محلی که شورا و معتمدین محلی مهر زدن برای زمین کشاورزی که در تصرف پسر عمو هام هست اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۸۲ #05030383

با سلام. پدر بزرگ من دارای ۳ فرزند پسر هستش که خودش فوت کرده و بعدش دوتا پسر دیگه فوت میکنن تعدادی زمین کشاورزی دارد که دست فرزند بزرگ اون بوده حالا دست پسرانش هست .من میتونم فقط با داشتن استشهاد محلی که معتمدهای محل مهر زدن ادعای ارث کنم حتی اگر سند به نام عموم باشه که تازه سند زده باشن..چون پدر بزرگ من قبل انقلاب فوت کرده.و عموی من تازه یه ساله

مشاوره حقوقی ارث
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
انحصار وراثت پدر بزرگ و پدرتان را بگیرید سپس دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

پس از اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر ترکه بدهید و سپس دادخواست تقسیم ترکه بدهید . دادگاه به ادله طرفین رسیدگی و درصورت اثبات ماترک متعلق به مورث شما حکم صادر می کند .

با احترام .جز احدی از وراث میتوانید مطالبه ارث نماید.

درود بر شما، بدوا بهتر است سند تعیین تکلیف شود، با گواهی حصر وراثت میتوانید تقاضای ابطال سند نمایید، تا پس از آن بتوانید سهم خویش را مطالبه کنید.

باسلام بدوا اقدام به اخذانحصاروراثت نمایید

درود
ابتدادرخواست انحصار وراثت وسپس دادخواست تقسیم ترکه تقدیم نمایید

بدوا بایستی اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی نمایید و بعد میتوانید نسبت به مطالبه سهم الارث خود اقدام کرده و مدارک و مستندات خود را در این زمینه ارائه دهید