آیا کلیه حق و حقوق هایم بهم تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #04974678

سلام
منشی مطب که از ساعت ۹ صبح باید جواب تلفن دهد (خط تلفن روی موبایل مطب دایورت است از ساعت نه صبح الی ۱۲ ) راس ساعت ۱۲ باید مطب باشد که مریضان رو پذیرش کند که تا ساعت شش است ولی بعضا تا ساعت هشت غروب هم مطب کار می‌کنه و پزشک ماهانه مبلغ یک میلیون و ششصد که گفته حق بیمه هم از همین واریزی باید پرداخت کنی و از همون کارتی که پول داخلش واریز شده حق بیمه پرداخت میشه الان بعد از سه سال بخاطر توهین کارفرما و پایین بودن حقوق بیرون می‌خوام بیام چند تا سوال داشتم آیا کیلیه حق و حقوق های اداره کار بهم تعلق میگیره؟ و ساعت کاری که گفتم آیا اضافه کار هم تعلق میگیره فقط در کنار حقوق ماهانه هزینه بیمه هم واریز می‌کرده که منم از همون کارت حق بیمه رو پرداخت میکردم اگر در اداره کار اون مبلغی که برای بیمه روی حقوق واریز می‌کرده رو اعلام کنه جز حقوق بوده من چگونه باید ثابت کنم البته عین مدت کارکرد اینجوری بوده همزمان با حقوق پول بیمه هم واریز می‌کرده که من فیش رو تهیه میکردم و از کارتم پرداخت میکردم و تحویل کارفرما میدادم لطفا راهنمایی ام کنید اداره کار چی بگم

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله به اداره کار محل کارگاه مراجعه کنید

با سلام
بله شما میتوانید از طریق اداره کار اقدام نمایید و جهت احقاق حق خویش از جمله حقوق پایه تعیین شده از سوی قانون کار ، سنوات و عیدی و اضافه کاری و حق بیمه را مطالبه نمایید.