بیماری که مربوط به معافیت من بود بهبود یافته و قصد اعزام به خدمت را دارم، دوباره در همان ارگان یا یگان مربوطه برخواهم گشت؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۸ #04950157

با سلام من در اسفند ۹۶ به خدمت سربازی اعزام شدم و ۷ ماه خدمت مفید در پرونده خدمتی من درج شد و در حین خدمت نسبت به معافیت پزشکی اقدام کردم و معافیت دائم پزشکی را کسب نمودم حالا سوالم از شما این است بیماری که مربوط به معافیت من بود بهبود یافته و قصد ابطال معافیت پزشکی و اعزام به خدمت را دارم سوالم این است ۱ ایا اکه دوباره به خدمت اعزام شوم در همان ارگان یا یگان مربوطه برخواهم گشت یا اینکه از دوباره مثل یک سرباز جدید طبق شرایط ممکن هست وارد هر ارگانی شوم و دوباره دوره اموزشی را بگذرانم؟ سوال بعدی پدرم به تازگی فوت شده ایا امکان هست که بعد از اعزام مجدد به خدمت برای معافیت کفالت مادرم اقدام نمیام؟ خیلی ممنون .

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر معافیت پزشکی دائمی صادر شده امکان درخواست ابطال آن را ندارید ولی اگر معافیت پزشکی موقت صادر گردیده باشد میتوانید با تایید کمیسیون به خدمت اعزام و الباقی مدت خدمت ضرورت را بگذرانید . در این صورت دیگر نیازی به طی دوره آموزشی نیست ولی تضمینی هم برای اعزام به یگان سابق وجود ندارد . از سوی دیگر در صورت تایید کمیسیون برای اعزام مجدد به خدمت باید درخواست معافیت کفالت را بکنید .

با سلام باید تقاضای کمیسیون پزشکی نیروهای مسلح کنید. و در آنجا بعد بررسی پرونده و باطل کردن کارت پایان خدمت محل خدمتی جدید به شما معرفی می گردد.