دو تن از وراث این مورد رو قبول ندارن و ادعا میکنن که طلاها توسط خواهرم برداشته شده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۹ #04946362

با سلام و خسته نباشید . تمامی اموال بنام مرحوم مادرم بوده . ورثه ها : چهار پسر و یک دختر هستیم . مادر مرحوم اینجانب قبل فوتش تمامی طلاهای خود را به خواهرم داد و بخشید . من و یکی از برادرهایم هم شاهد هستیم و مادرم بصورت شفاهی به ما هم اطلاع داد . و ماه هم قبول داریم این مورد را .
حال دو تا از وراث این مورد رو قبول نداران و ادعا میکنن که طلاها توسط خواهرم برداشته شده ( به اصطلاح دزدیده شده )
حال در دادگاه و محکمه حرف ما که قبول داریم مادرم با رضایت خود قبل مرگش طلاها را به خواهرم بخشیده یا حرف اونها که طلاها بعد مرگ مادرم توسط خواهرم دزدیده شده است ؟ مورد قبول دادگاه خواهد بود ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
دوست گرامی سرقت یک ادعاست و کسی که ادعا میکند بایددلیل بر اثبات ان بیاورد و شما و دیگر از ورثه که اطلاع از بخشش طلاجات توسط والده مرحومتان به خواهرتان داشته اید و خودتان در این مسئله ذینفع هستید میتوانید شهادت بر بیگناهی خواهرتان دهید باز هم بار اثباتی بر عهده مدعی است