آیا شکایت کیفری انتقال منافع، شامل مستاجرین نیز میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۰ #04939242

سلام
همانطور که مستحضر هستید مستاجر مالک منافع میباشد که شامل منافع قسمتهای مشترک (مشاعات) نیز میشود. حال اگر قسمتهای مشترک در مجتمع های مسکونی بدون اجازه ساکنین مستاجر و توسط سایر شرکا به اجاره واگذار شود آیا مستاجر میتواند شکایت کیفری "انتقال منافع" نماید یا راه دیگری برای احقاق حق آنها وجود دارد؟ (قانون مجازات راجع به انتقال مال غیر مصوب ۱۳۰۸)
سپاسگزارم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله این حق برای شما وجود دارد که شکایت کنید لاکن شکایت شما منوط به احراز سوء نیت ایشان خواهد بود

باتوجه به اینکه مالک منافع هستید می توانیدشکایت انتقال منافع تقدیم کنید

با سلام
اگر توام با سوءنیت باشد، مستند به ماده واحده قانون راجه به انتقال مال غیر جنبه مجرمانه دارد. وانگهی مال اطلاق داشته و شامل عین، منافع و حق می شود.

با سلام مستاجرین تازمانی که قرارداد دارند میتوانند برای جایی که اجاره کردن مانند مالک ذینفع باشد

درود
می توانید شکایت کنید نسبت به انتقال منافع قسمت مشاع لیکن باید سو نیت را ثابت کنید.

درود بر شما، چنانچه سوءنیت ایشان در این مورد احراز نشود و به میزان سهم خود اقدام کرده باشند، شکایت کیفری منتفی‌ست.

سلام باتوجه قانون مشاعات هیچ یک ساکنین اجازه تصرف مشاعات ساختمان را ندارد نمی تواند آن را به شخص دیگری دهند مگر اینکه با سایر ساکنین توافق کرده باشد و قانون به او اجازه این کار را بدهد ضمنا هیچ واحدی حق اجاره یا فروش پارکینگ را به دیگر افراد( مخصوصاافراد خارج ساختمان) ندارد مگر اینکه از قبل با همسایگان خود به توافق برسد موفق باشید