آیا میتوانم زوج را به علت ندادن نفقه حبس نمایم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۲ #04929581

شوهرم دست بزن داره دو هفته پیش ۳ تا از دنده هام شکسته و چشم راستم ۰.۷۵ ضعف بینایی و... نامه های پزشکان مد نظر آمادست یک پس ۲۱ ماهه دارم سرپناهی ندارم مهریم ۱۳۶۲ سکه ست آپارتمان و باغ و ارثیه پدریش همه را بنام مادرش زده پارسال هم همین کتک کاری وحشتناک را کرد من و بچه ۷ماهمو ازخونه بیرون کرد سه ماه خونه داداشم بودم ۱ سال و ۸ ماه حتی حاملگیم هیچ نفقه ای بهم نمی‌داد میگفت نفقه همین جا و خوراکته یک روسری هم واسم نخرید البته بیکار بود منم حقوق زایمانم استفاده می‌کردم.
آیا میتونم زندانش کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید در خصوص عدم پرداخت نفقه اقدام به طرح دعوای ترک انفاق نمایید و همچنین نفقه گذشته را نیز مطالبه نمایید
در خصوص ضرب و شتم نیز می توانید مطالبه دیه و محکومیت ایشان را نمایید
متعاقبا با توجه به شرایط حاکم به نظر امکان تقاضای طلاق به استناد عسروحرج را دارید

سلام
در صورت تمکین شما، ایشان به حبس تعزیری بیش از شش ماه تا دو سال محکوم خواهند شد.
در صورتی که پس از ضرب و شتم، گواهی پزشکی قانونی را دریافت نموده اید، به استناد آن و در غیر اینصورت جهت مراجعه یه پزشکی قانونی اقدام نمایید.

با سلام ووقت بخیر
شکایت کیفری ترک انفاق را از طریق مراجع قضایی مطرح کنید که طبق قانون مجازات حبس دارد

با سلام
می توانید بابت ترک انفاق از همسرتان شکایت کنید که در صورت اثبات علاوه بر پرداخت وجه مجازات حبس هم برای ایشان در نظر گرفته می شود در خصوص ضرب و شتم نیز با توجه به اینکه ۳ هفته از این اتفاق گذشته است اثبات این موضوع که ضرب و شتم توسط همسرتان بوده و شدت آسیب وارده قدری شخت تر شده است علی ایحال چنانچه ادله محکمه پسند دارید و آثار و علائم ضرب و شتم هنوز موجود است تحت عنوان ضرب و شتم نیز می توانید از همسرتان شکایت کنید.