آیا برای تقسیم ارث پدری که برادران به نا حق و بر اساس زور اقدام به تقسیم میکنند باید وکیل بگیریم و یا خیر میتوانیم خود پیگیری کنیم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۱۲ #04929429

با سلام و عرض خسته نباشید . مدتی است برای تقسیم ارث و زمین های پدری به مشکل خورده ایم و برادران نقاط خوب را برای خود میخواهند و نقاط بد را برای ما و حتی در ظاهر و همینطور نزدیکی به شهر هم زمین هایی بهتر را برداشته اند و به زور واصل میشوند که نمیدهیم هر کاری میخوای کنی بکن . میخواستم بدونم آیا برای شکایت در دادگستری از چه نقطه ای و با چه درخواستی شروع کنیم و آیا پیگیری کامل بدون گرفتن وکیل امکان پذیر است یا خیر؟ خدا خیرتون بده لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ارث
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بعد از گواهی حصر وراثت میتوانید دادخواست تقسیم ترکه رو از طریق دفتر خدمات الکترونیک ثبت کنید

باسلام بعد از گواهی حصر وراثت میتوانید دادخواست تقسیم ترکه رو از طریق دفتر خدمات الکترونیک ثبت کنید
شما خودتون هم میتوانید پیگیری نمائید ویا میتوانید وکیل بگیرید

با سلام
برای طرح شکایت باید به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست تقسیم ترکه بدهید.

با سلام
هرچند گرفتن وکیل در پرونده های قضایی خیلی بهتر است لیکن گرفتن وکیل الزامی نیست . باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست بدهید.

با سلام شما می توانید با داشتن گواهی حصر وراثت دادخواست تقسیم ترکه مطلع نمایید ضمنا چنانچه ایشان تصرفاتی را پس از فوت مرحوم انجام داده باشند می‌توان دادخواست مطالبه اجرت المثل را علیه ایشان مطرح نمود

ابتدا گواهی انحصار وراثت را اخذ و پس از آن دادخواست تقسیم ترکه را تقدیم دادگاه نمایید

میتوانید بدون وکیل اقدام نمایید. اما برای تسریع در روند و احقاق حق بهتراست متخصص این حوزه وکالت شما را برعهده بگیرد.
برای شروع دادخواست تقسیم ترکه را با همراه داشتن گواهی حصر وراثت میتوانیداز طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.