شوهرم دست بزن داره توهین ‌فحاشی میکنه و سرد مزاج است، از طریق قانونی چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۵۹ #04916016

شوهرم دست بزن داره در حد کشت میزنه توهین ‌فحاشی میکنه سرد مزاجم هست چیکار کنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درصورتکه ادعای شما پس شکایت و ارجاع به پزشگی قانونی / پزشگی قانونی ضرب شتم شما را تاییدنمایید و سپس دادکاه براساس شکایت شما و تایید پزشگی قانونی و سایر دلایل مورد نظر قاضی را به اثبات برسانید ودادکاه نیز حکم بر محکومیت به جهت ضرب و شتم مورد ادعایی شما برعلیه شوهرتان صادر و حکم مذگور قطعیت یابد پس از آن با توجه به محکومیت همسرتون دادخواست عسروحرج بدین و چنانچه دادکاه خانواده حکم محکومیت دادکاه کیفری را عسر وحرج تشخیص دهد حکم به طلاق شما را صادر می نماید

باسلام برای تمامی موارد ذکر شده میتوانید طرح دعوی کنین

در صورت اثبات می توانید دادخواست طلاق به علت عسر و حرج تقدیم کنید

با سلام وقت شما بخیر
با ثبت شکواییه با موضوع ضرب و جرح و مراجعه به پزشکی قانونی اقدام نمایید رای محکومیت منجر به صدور دیه خواهد شد.
قطعا ممانعت از تکرار رفتار ایشان خواهد بود .چنانچه دادخواست ترک اتفاق را هم پیگیر باشید و رای محکومیت عدم پرداخت نفقه را نیز دریافت نمایید و با درخواست معرفی به پزشکی،قانونی مبنی بر سرد مزاجی همسرتان قطعا دلیل جهت استناد به درخواست ثبت طلاق مبنی بر اثبات عسر و حرج هم از نظر روحی و عاطفی هم از نظر جسمی شما خواهد بود .
التماس دعا موفق باشید

در صورتیکه بتوانید ضرب و جرح همسرتان را ثابت نمایید میتوانید به دلیل عسر و حرج ناشی از عدم تامین جانی طلاق بگیرید . همینطور اگر موضوع سرد مزاجی ایشان به دلیل مشکلات جسمی یا روحی باشد نیز قابل استناد برای طلاق خواهد بود .

سلام بستگی به تصمیم شما و جدیت تون به تصمیم تون داره میتونید ازش شکایت کیفری ضرب و جرح و یا درخواست طلاق به استناد عسر و حرج نمایید اما در هر دوی این ها باید ادله اثباتی چون شهادت شهود یا.... داشته باشید.

با سلام در هنگام بروز چنین مواردی با ضابطین دادگستری تماس بگیرید تا صورت جلسه بشود و مدرک و مراجعه به پزشکی قانونی و طرح شکایت و...که با وجود چنین پرونده هایی اگر قصد درخواست طلاق داشتید بتوانید عسر و حرج خود را ثابت کنید چرا که طلاق به درخواست زوجه نیازمند دلیل است و پروسه ای طولانی و اینکه میتوانید به عنوان اهرم فشار مهریه و نفقه نیز مطالبه کنید