با توجه به اینکه ایشون مطالبات رو اشتباه اظهار کرده اند امکان شکایت از ایشون بخاطر این کارشون هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۴۲ #04910819

سلام
ما در ساختمانی مالک هستیم و سکونت داریم که مدیر و هیئت مدیره در مورد هزینه های ساختمان شفاف سازی نمی کنند. تا پایان ماه اردیبهشت امسال هزینه شارژ ماهیانه ۵۰۰ هزار تومان بود ( که ایشون هزینه های هر سه ماه را به صورت پیش در ماه اول از همسایه ها دریافت می کرد ). از خرداد ماه بدون اطلاع همسایه ها ( یا حداقل بدون اطلاع و نظرسنجی از ما ) و با تصمیم هیئت مدیره شارژ ماهیانه به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان افزایش یافته. ما چندین بار از ایشون درخواست ارائه فاکتور هزینه ها رو داشتیم که متاسفانه ارائه نکردند و از اون به بعد هم برای شرکت در جلسات ساختمان به ما اطلاع ندادند. ما از طریق ارسال اظهارنامه از ایشون درخواست ارائه فاکتور هزینه ها رو مجدد مطرح کردیم که در جواب تکذیب کردند و فقط لیست بدهکار بستانکار هزینه های ساختمان را بدون هیچ فاکتور و اسنادی بر روی تابلو اعلانات لابی نصب کردند. از اون تاریخ به بعد ما به ایشون اطلاع دادیم تا زمانی که فاکتور ها رو ارائه ندهند ما امکان پرداخت شارژ رو نداریم که ایشون هم بعد از ارسال اظهارنامه و اعلام بدهی ما اقدام به قطع آب گرم و سیستم سرمایش و گرمایش ما کرده اند. در اظهارنامه مبلغ بدهی ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان شارژ و ۱ میلیون و پانصد هزار تومان هزینه سالانه اضافی برای صندوق ذخیره ساختمان ذکر شده. با توجه به اینکه ما از فروردین ماه از پرداخت شارژ خودداری نمودیم مبلغ بدهی تا پایان شهریور مبلغ ۴میلیون و ۲۰۰ هزار تومان می باشد و ایشون تا پایان آبان ماه از ما طلب شارژ رو دارند.
آیا برای قطع مشترکات واحد حداقل بدهی وجود دارد؟
با توجه به اینکه ایشون مطالبات رو اشتباه اظهار کرده اند امکان شکایت از ایشون بخاطر این کارشون هست؟
اگر هست با چه موضوع و خواسته ای؟
واحد های دیگه ای هم هستند که شارژ رو از اول امسال پرداخت نکرده اند اما ایشون فقط مشترکات ما رو قطع کرده اند. آیا امکان اینکه به نفع ایشون رای صادر شه و بدهی رو ۲ برابر کنند هست؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست تامین دلیل و ارجاع امر به کارشناس جهت برآورد میزان شارژ ماهیانه آپارتمان بدهید

اینکه اشتراکات را قطع نموده اند از اختیارات مدیر ساختمان است بدلیل عدم پرداخت شارژ
نمیتوانند شارژ آینده را مطالبه نمایند و فقط نسبت به مازاد مطالبه دادخواستشان رد میشود
شما بایستی نسبت به اینکه مدیر ساختمان هزینه ها را اعلام نمیکند به هیئت مدیره شکایت نمایید .
با توجه به شارژ پرداختی و هزینه های ساختمان وجود یک حقوقدان و حسابدار برای ساختمان الزامی است .

گاه مالک یا استفاده‌کننده ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ اظهارنامه سهم بدهی خود را نپردازد مدیر یا هیئت مدیران می‌توانند به تشخیص خود و با توجه به امکانات از دادن خدمات مشترک از قبیل شوفاژ، تهویه مطبوع، آب گرم، برق، گاز و غیره به او خودداری کنند و در صورتی که مالک و یا استفاده‌کننده همچنان اقدام به تصفیه‌حساب ننماید اداره ثبت محل وقوع آپارتمان به تقاضای مدیر یا هیئت مدیران برای وصول وجه مزبور بر طبق اظهارنامه ابلاغ شده اجرائیه صادر خواهد کرد. عملیات اجرائی وفق مقررات اجرای اسناد رسمی صورت خواهد گرفت و در هر حال مدیر یا هیئت مدیران موظف می‌باشند که به محض وصول وجوه مورد مطالبه یا ارائه دستور موقت دادگاه نسبت به برقراری مجدد خدمات مشترک فورا اقدام نمایند.