قاضی از من خواسته تا اجاره نامه دستی را ارائه دهم، اما بین ما اجاره نامه ای نوشته نشده، آیا میتوانیم اکنون اقدام به نوشتن اجاره نامه نماییم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۹ #04903945

با سلام و وقت بخیر
خونه ای که من زندگی میکنم، بنام خودم خریدم و فروختمش به خواهرم قولنامه هم دارم، تو دادگاه که برای مسکن و اثاث البیت تشکیل شده بود، قاضی پرسید کجا زندگی میکنی گفتم خونه خودم بوده فروختم به خواهرم، الان هم بهش ماهانه اجاره میدم، گفت اجاره نامه داری؟ گفتم چون خواهرم بوده، بین خودمون دستی نوشتیم، قاضی بمن گفت قولنامه فروش و اجاره نامه رو بیار، چرا باید قولنامه ببرم؟
و اینکه ما بین خودمونم حتی ننوشتیم چیزی.
میشه الان بنویسیم بین خودمون و بگم قبلی گم شده؟
کارشناسی خط میبرن؟
ببینن کی نوشتیم برگه اجاره نامه دستی رو یا نه؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام یک قرارداد عادی اجاره بین خود و خواهرتان تنظیم کرده و ارائه دهید .

بله میتوانید اکنون تنظیم کنید

با سلام و احترام
برای اثبات ادعای شما باید اجاره نامه ارایه دهید
بله می توانید اجاره نامه بین خودتان تنظیم کنید و احتمال ارسال آن به کارشناس بسیار کم است

مبایعنامه برای اثبات این ادعای شما است که شما این را به خواهرتان فروخته اید
اجاره نامه را هم می توانید تاریخ گذشته را بزنید
کارشناس خط بعید است فرستاده شوو