چطور میتونم اصل ارثیه رو بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۳۵ #04903772

پدربزرگم بیست سال پیش فوت کرده و دو تا خونه ازش مونده یکی ویلایی و یک آپارتمان، خونه ویلایی از بیست سال پیش در تصرف مادربزرگم و یکی از داییامه، آپارتمان در تصرف اون یکی داییمه و داخلش زندگی میکنن، مادربزرگم به تازگی فوت کرده ومن تا الآنم به خاطر مادر بزرگم دنبال ارثیه نبودم، با داییام هیچ ارتباطی ندارم و ۵ ساله ندیدمشون، علاقه ایم به دیدنشون ندارم، سند خونه ها به نام پدربزرگمه، من به سند دسترسی ندارم، کپی برابر اصل برگه ی انحصار وراثت پدربزرگمو دارم، برگه ی انحصار وراثت مادرمم دارم ولی اسمی از دوتا خونه نیومده داخل برگه ی انحصار وراثت مادرم، میخواستم ببینم چطور میتونم اصل ارثیه رو بگیرم؟ و اجاره ی این ۲۰ سال چطور محاسبه میشه حدود مبلغش رو میخوام به دست بیارم که ببینم ارزش شکایت داره یا نه؟

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برعلیه داییها دعوای خلع ید واجرت المثل ایام تصرف را درخواست کنید.

ابتدا باید سمت شما به عنوان وارث مشخص شود تا بتوانید ادعای ارث کنید لذا در صورتی که مادر شما بعد از پدر بزرگ فوت شده باشد می توانید برای مطالبه ارث و اجرت المثل ایام تصرف اقدام نمایید

باسلام
شما با اسناد ومدارکی که دلالت کند از وراث پدر بزرگ هستید برعلیه داییها دعوای خلع ید واجرت المثل ایام تصرف را درخواست کنید.