برادرم با داشتن وکالت نامه و آن مبایعه نامه ساختگی، دائما تهدید میکند که سند مالکیت ما را باطل خواهد کرد و سند ملک را بنام خودش میزند؛ آیا امکان دارد بتواند چنین اقدامی را بکند؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۹۸۶ #04900397

باعرض سلام و ادب
بنده با برادرم در ملکی شریک بودیم و برحسب اعتمادی که به اون داشتم در مورد ملک به برادرم وکالت دادم که اختیار فروش هم داده شد. وقتی که متوجه سواستفاده برادرم از وکالت نامه شدم با راهنمایی وکلا، سهم خود را به همسرم واگذار کردم و در واقع موضوع وکالت را خودم انجام دادم و همسرم با طرح دعوی الزام به تنظیم سند، توانست ملک را بصورت قانونی بنام خود کند. برادرم هم با تنظیم یک مبایعه نام با تاریخ مقدم(قبل از تاریخ انتقال بین من و همسرم) ادعا میکرد که با وکالت بنده ملک را خودش به خودش فروخته است. که در یک دعوی کیفری که خودش خواهان بود و اتهام انتقال مال غیر به من و همسرم میزد، توسط شهود مبایعه نامه ، ساختگی بودن مبایعه نامه اش اثبات شد و دادگاه دعوی او را رد کرد.
(در صورتی که ملک اکنون بنام همسرم است و تمام مراحل قانونی طی شده است.)
(با تشکر فروان و معذرت از بابت طولانی بودن سوال)

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با شلام
بعد از صدور رای رسیدگی میشود

بعد از صدور رای مجددا رسیدگی نمیشود

دعوی رد شده دوباره نمی تواند دعوی مطرح کند اعتبار امر مختومه دارد

چنانچه دعوای حقوقی مطرح کردند به پرونده ی کیفری خود استناد کنید

سلام با صدور رای اعتبار امر مختومه دارد و مجدد رسیدگی نمی شود

حکم صادر شده است و نمی‌تواند ادعایی کند

بااحترام
باید متن وکالت بررسی شود تحت شرایطی میتوانید اقدام نمایید