طبق توافق با ایشان قرار شد بعد دو ماه کسر حقوق بنده جلوی مهریه شان را ببندد، چطور اینکار را بکند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۶۰ #04895895

با سلام
همسر بنده مهریه خود را از طریق دفتر خونه اجرا گذاشته و بنده نیز هیچ مالی بجز حقوق کارمندی ندارم و طبق توافق با ایشان قرار شد بعد دو ماه کسر حقوق بنده جلوی مهریه شان را ببندد، که البته هنوز بعد ۵ ماه از اقدام ایشان از حقوق بنده کسر نشده ولی بعد از اینکه از حقوق بنده کسر بشه سوال بنده اینست که اولا به چه صورت جلوی مهرشان را باید ببندد تا کلا موضوع منتفی شود و دوما اگر ایشان بخواهند از طریق دادگاه هم اقدام کنند به چه صورت بنده متوجه میشوم و اصولا در چه زمانی ایشان میتواند از طریق دادگاه اقدام کند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت ثبت نام شما در سامانه ثنا ، چنانچه از طریق دادگاه مطالبه مهریه صورت گیرد با مراجعه به سامانه مطلع می شوید .

با اعلام کتبی طلبکار عملیات اجرایی متوقف می شود

درود بر شما، هر زمان زوجه اعلام رضایت نمایند، توقیف رفع خواهد شد، در خصوص اقدام از دادگاه نیز چنانچه اقدامی شود، از طریق سامانه ثنا به شما ابلاغ خواهد شد.

درود
اگر مالی از شما در ثبت شناسایی نشود پرونده را می توانند از دادگاه پیگیری کنند و اگر ثنا داشته باشید ابلاغ می شود

فقط باید تقاضای خودرااستردادنماید واگر ازدادگاه باشد ابلاغیه خواهد آمد

بادرود درصورت رضایت توقیف حقوق شما رفع میشود
درصورتی که از طریق دادگاه اقدام نمایند در سامانه ثنای شما قابل رویت است و برای شما پیامک میاد

سلام
عملیات اجرایی با اعلام رضایت طلبکار متوقف می شود.