میخوام درخواست مهریه بدم آیا مشکلی پیش میاد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۴۵ #04885392

سلام و ارادت
من جلسه ی مشاوره درخصوص عدم تمکین دارم با توجه به اینکه زوجه هستم و خودم منزل را ترک کردم اگر در جلسه ی مشاوره شرکت کنم یا نکنم چه تاثیری در روند پرونده من خواهد داشت؟؟ اگ خودم طلاق بخوام چقدرشو باید ببخشم ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شما به موجب حکم دادگاه اگر عذر موجه برای عدم تمکین نداشته باشید ملزم به تمکین می شوید و در صورت عدم تمکین ناشزه هستید و نفقه ساقط می شود بنابراین ارتباطی به مشاوره ندارد.

سلام بهتره که در جلسه مشاوره حاضر بشید که ناشزه محسوب نشید و با هم توافق نامه جهت طلاق تنظیم کنید و میزان مهریه ای که می خواهید ببخشید را در آن درج کنید

بله شما میتوانید هرزمان که خواستید برای مطالبه مهریه اقدام کنید و مهریه دین بوده وخللی برای موارد دیگر وارد نخواهد شد
ودرمورد بخشش مهریه درمقابل طلاق با همسرتان توافق نماید و مقدار مشخصی ندارد بستگی به توافق طرفین دارد

تمکین شما ارتباطی به مشاوره ندارد، بستگی به حکم قاضی دارد، چنانچه حکم به تمکین صادر شود شما بایستی اجرا کنید، خصوصا اگر قصد طلاق دارید. در خصوص بذل مهریه نیز، بایستی با همسرتان توافق نمایید، ممکن است برای طلاق به هر میزان از بذل مهریه با شما توافق نمایند.

حضور یا عدم حضور در جلسه مشاوره ارتباطی به بحث تمکین نداشته و اگر دادگاه شما را ملزم به تمکین کند باید حکم را اجرا نمایید . اگر به هر علتی قصد طلاق دارید توصیه میشود حتما موضوع تمکین را انجام داده و از تایید نشوز توسط دادگاه جلوگیری نمایید .

بذل مهریه شما با توافق شوهرت خواهد بود شایدحاضربه پرداخت یک ریال بشما درقبال طلاق نباشد ولی بهتره در مشاوره حضور داشته باشی تا به عدم تمکین محکوم نشی