آیا می توانم نسبت به فسخ و درخواست خسارت اقدام کنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۷ #04883968

با سلام واحترام
اینجانب نسبت به فروش ملکی با قرار تحویل دو ماه بعد اقدام نمودم.در زمان تحویل،ملک تکمیل نگردیده بود ( فاقد انشعابات اختصاصی گاز و برق و عدم راه اندازی و تاییدیه آسانسور ) بود.خریدار هم به بهانه عدم امکان بهره برداری و سکونت از پرداخت بخشی از باقیمانده ثمن معامله که به منظور تحویل مقرر شده بود خودداری کرد.علی ایحال پس از مدتی نسبت به تامین دلیل نواقص گفته شده اقدام و سپس اظهارنامه ای مبنی بر آماده بودن مابقی ثمن معامله و درخواست تحویل ملک به من ارسال کرد می خواستم بدانم آیا می توانم نسبت به فسخ و درخواست خسارت اقدام کنم؟ ( در مبایعه نامه مبلغی بعنوان خسارت عدم ایفای تعهدات گذاشته ایم ) ممنون.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.
در صورتی که در قرارداد حق فسخ وجود نداشته باشد امکان اخذ خسارت می باشد

جناب اگر مواردی که ذکر کردید تکمیل نبوده ضمن قرارداد شما ملزم به تکمیل آن بوده اید ایشان از حق حبسش استفاده کرده است در غیر این صورت بله میتوانید ادعای خسارت کنید

با توجه به عدم پیش بینی حق فسخ در قرارداد می توانید خسارات وارده را مطالبه نمایید

سلام.در این گونه موارد باید متن قرارداد مطالعه شود واگر حق فسخ دارید وشما به تعهدات خود عمل نموده اید وایشان ننموده اند می توانید فسخ کنید .در خصوص خسارت هم شما می توانید خسارت بگیرید.

خسارت میتوانید اما در صورتی که حق فسخ در قرارداد نیست نمیتوانید