میتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۸۳ #04840370

با سلام
اینجانب دقیقا چهار ماه در یک کارخانه بیمه تامین اجتماعی بودم سپس کارخانه را ترک کردم و بلافاصله بدون توقف سه ماه در یک شرکت ساختمانی خصوصی بیمه شدم بعد شرکت ساختمانی را ترک کردم و مجددا در کارخانه اول به مدت هشت ماه بیمه شدم با توجه به اینکه در این کارخانه یک سال بیمه بودم (هشت به اضافه چهار) ولی متوالی نبود میتوانم آیا از بیمه بیکاری استفاده کنم؟ یا حتما باید یک سال سابقه کار متوالی داشته باشم
ممنون از پاسخ شما

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتما باید یکسال متوالی در کارگاه مشغول بکار بوده باشید
ثانیا باید مجموع سابقه بیمه شما ۴ سال باشد

شما باید حداقل ۶ماه در یک کارگاه بیمه داشته باشید تا از بیمه بیکاری بهره مندشوید

بله بایستی حق بیمه با قرارداد کاری یکسال متوالی با کارفرما داشته و مطابق قرارداد حداقل یک سال در کارگاه مشغول ب کار شده باشید تا بیمه بیکاری ب شما تعلق گیرد

درود بر شما
شرط تحقق پرداخت بیمه بصورت متوالی و عدم ترک کار ارادی است

درود
اگر یکسال متوالی نباشد به شما بیمه بیکاری تعلق نمی گیرد.

با سلام

طبق قانون بیمه بیکاری به کسی تعلق میگیرد که یکسال از قرارداد کارش بین کارفرما و کارگر گذشته باشد و اینکه بیکاری ایشون بدون اراده باشد .

باسلام بایستی یکسال متوالی حق بیمه شما در کارگاه یا شرکت پرداخت شده باشد.