آیا بعد از گواهی حصر ورثه میتوانم درخواست تقسیم اموال کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۷ #04812551

خواهرم بد از فوت اصل تمام مدارک را برداشته و الآن خارج از کشور است و دسترسی ندارم ایا بد از گواهی حصر ورثه میتوانم درخواست تقسیم اموال کنم؟
پدربزرگم قبل از پدرم فوت شدن کارای انحصار وراثت رو عموهام انجام دادن اما سهم پدرمو مشخص نکردن ایا مادربزرگم از اونم سهم میبره بد از گرفتن حصر ورثه ایا میتونم سهم پدرمو از اونها بخوام؟؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عذرخواهی میکنم. پدربزرگ شما قبل از پدرتان فوت کرده لذا پدر شما وارث است و مادربزرگتان نیز از پدبزرگ به عنوان زوجه ارث می برد. اگر مادربزرگ در قید حیات است، از پدرتان نیز ارث خواهد برد.

سلام. پاسخ قسمت اول سوالتان مثبت است. بعد از انحصار وراثت و پرداخت مالیات بر ارث اموال متوفی، می توانید تقسیم کنید. در خصوص قسمت دوم سوالتان، پدربزرگ شما چون بعد از پدر فوت کرده، پس از پدرتان ارث می برد و اگر مادربزرگتان نیز در قید حیات هستند، ایشان نیز وارث هستند.

با سلام
شما بعنوان ورثه پدرتان جایگزین ورثه ی پدربزرگ تان خواهید گردید، لیکن ماترک پدربزرگ به صورت قهری به پدرتان و سپس به شما منتقل میگردد