سایر برادران و خواهران با ارائه وصیت نامه، میتوانند چه اقدامی انجام بدهند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #04811580

فرزندی وصیت نامه ای را روی کاغذ عادی تنظیم کرده و با فریبکاری، قبل از فوت پدرش از او امضاء و اثر انگشت گرفته است که تمام اموالش، بعد از فوت به او منتقل شود.
آیا چنین چیزی امکان پذیر است و سایر برادران و خواهران در این مورد میتوانند چه اقدامی انجام بدهند؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در این نوع از وصیت،وصیت‌کننده باید تمام متن وصیت را به خط خود نوشته باشد تا در دادگاه اعتبار قانونی داشته باشد.
در نگارش چنین وصیت نامه‌ای امکان وکالت دادن به شخص دیگری وجود ندارد در صورتی که وصیت به خط شخص دیگری نگاشته شده باشد امکان اعتراض به آن وجود دارد مگر در صورتی که مدعی جهت این امر به شهادت چندین شهود استناد نماید و موضوع از این طریق به اثبات برسد

سلام. وصیت نامه خود نوشت بایستی تماما به خط خود وصیت کننده باشد و همچنین دارای تاریخ روز و ماه و سال بهدخط او باشد.. بنابراین اگر مطمئنید برادرتان به خط خودشان نوشته اند به وصیت مزبور اعتراض کنید.. دادخواست ابطال وصیت رو با ارجاع به کارشناس خط بدین. البته حتما دست نوشته ای از خط پدرتان داشته باشید

مدعی باید دعوی تنفیذ وصیتنامه ارایه دهد در صورت احراز صحت ان توسط دادگاه تنا نسبت به ثلث اموال نافذ است