آیا ازدواج موقت مرد به زن حق طلاق میدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۴۱۰ #04810929

با سلام
ایا اگر مرد ازدواج موقت انجام دهد ایا حق طلاق به زن داده میشود و در صورتیکه پاسخ مثبت است مرد چگونه اطلاع پیدا میکند که چنین حقی به زن داده شده
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اختلاف نظر وجود دارد عده ای معتقدند شرط مندرج در سند نکاح منصرف به نکاح دائم است و عده‌ای دیگر نظر مخالف دارند.

بسمه تعالی : در این حالت زن میتواند از دادگاه تقاضای طلاق نماید که در دقت بیشتر در این ماده قانون متوجه خواهید شد که این به معنای دادن حق طلاق به زن نیست بلکه منظور ایین تشریفاتی است و صرفا میتواند تقاضای طلالاق نماید و نه اینکه طلاق بگیرد . خب دادگاه مواردی را بررسی خواهد نمود و اگر دلایلی مبنی بر عسر و حرج زوج از تمکین خاص زوجه یا موازردی از این قبیل باشد دادگاه
طلاق را صادر نمیکند و بعضا دیده شده اجازه ثبت عقد دائم را نیز صادر کرده انداگر بتوانید شما نیز بهره خواهید برد

باسلام
در صورتی که بدون اجازه همسر اول چه از دوام موقت چه دائم همسر اول بدلیل عسرو حرج می‌توانند دادخواست طلاق بدهد

با سلام
در صورتی که در عقد نامه شرط مذکور توسط مرد امضا شده باشد در این صورت زن حق طلاق دارد و وکیل مرد در این امر است.
البته در خصوص ازدواج موقت اختلاف است که با تحقق آن وکالت قابل تحقق است یا نه و ظاهرا قابل تحقق است.
اگر شروط نکاح امضا نشده باشد در صورت اثبات عسر و حرج طلاق قابل اخذ است.

با سلام
بله حق طلاق را دارا می شوند که با تقدیم دادخواست طلاق توسط زوجه دادگاه شما را بعنوان خوانده احضار میکنند.
مؤید باشید