از حقوق یک چهارم کم میشه یا یک سوم آن؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۷ #04807653

با عرض ادب و احترام خدمت اساتید / یه کارمند قراردادی شهرداری تهران با مدرک لیسانس هستم حقوق ثابت و مزایام میشه سه و نیم میلیون اما فقط دو میلیون و هفتصد هزار میگیرم/ الان دوماهه درگیر پرونده مهریه شدم در اجرای اسناد رسمی و ۲۰ روز پیشم کسر اقساطم رسیده دستم ولی هنوز جدا نشدیم من چند تا سواله میخوام بدونم اول از من یک چهارم کم میشه یا یک سومش؟ دوم مهریه که ۵۰ سکه هست الان چطوری از بدهیم کم میکنن تو ثبت؟ سومین سوال من الان میتونم اعسار بدم دادگاه قسط بندیش کنن از الان دیگه کسر حقوق نشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازآنجاکه متاهل هسید, یک چهارم ازحقوقتان توقیف, میشود درصورتی که حکمی از دادگاه صادر شود میتوانید اعساربزنید

با سلام
در صورت تاهل یک چهارم کسر میگردد. فیش های برداشت را ثبت می نمایند و از کل کسر می نمایند و به دلیل اینکه از طریق ثبت اقدام شده تاخیر تادیه ندارد. و در مورد سوم در صورتی که در مدت زمان اعتراض یا اعسار اقدام کنید می توانید تقاضای اعسار بدهید و مدارک را ارائه دهید والا این امر ممکن نیست مگر تقاضای تعدیل پرداخت را بدهید

طبق قانون اجرای احکام مدنی حقوق مستخدمین در صورتی که متاهل باشند یک چهارم کسر خواهد شد.
فعلا نیازی به ارائه دادخواست اعسار،وجود ندارد.
اگر مالی اعم از منقول یا غیرمنقول داشته باشید که سند مالکیت داشته باشد و به اسم شما باشد توقیف خواهد شد .
ضمن اینکه درخواست ممنوع الخروجی هم می توان در اجرای ثبت مطرح کرد.