آیا سابقه بیمه بعد از گذشت ۴ سال قابل پیگیری ست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۵ #04806301

با سلام
من سال ۹۴ در یک کلینیک دندانپزشکی مشغول بکار شدم..قرارداد بر طبق قانون کار بود..بعد از سه ماه منو بیمه کردن..بیمه کامل اما در حین کار متوجه شدم بیمه همه پرسنل رو ۱۵ روزه رد میکنند. از مدیر کلینیک جویا شدم گفت بله ۱۵روزه رد می‌کنه بیمه ها رو زمانی هم که مامور بیمه برای حضور و غیاب پرسنل سرکشی میکرد با ایما و اشاره به ما می فهماند که داخل دفتر نیمه وقت امضا بزنیم
میخواستم ببینم می توانم الان بعد از ۴ سال اون ۱۵روز بیمه رو پیگیری کنم یا خیر؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با تهیه استشهادیه از افراد مطلع نسبت به نوع رابطه کار خود با کارفرما میتوانید تقاضای حق و حقوق قانونی خود را بنمایید .

با سلام
بله قابل پیگیری است و در این موارد مرور زمان وجود ندارد میتوانید از طریق اداره کار با داشتن مدارک و شواهد اقدام نمایید.