آیا میتوانم در مقابل این اتهامات و افتراهایی که آن شخص به بنده نسبت میدهد، کار قانونی کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۲ #04792232

با سلام و وقت بخیر
بنده با شخصی بدلیل مشکل حقوقی ، در دادگاه پرونده هایی دارم. اکنون که آرای دادگاه به نفع بنده صادر میشود ، خوانده در لوایح و اظهارنامه های متعدد ، به بنده از اتهاماتی مثل اتهام به حیله، تقلب، فریبکاری و مغشوش نمودن اذهان قضات و اغفال قضات استفاده میکند.
درحالیکه تمامی آرا بر اساس سند و مدارک قانونی صادر شده و علاوه بر دادگاه بدوی، دادگاه تجدیدنظر نیز رسیذگی کرده است.
با تشکر

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است

در خصوص واژه هایی که ذکر نموده اید موضوع قابل شکایت و پیگیری نیست .

در صورت اثبات سوء نیت می توانید علیه ایشان شکایت کنید

درود
باید سونیت شاکی را در نسبت دادن جرم ثابت کنید.

سلام
این موارد می تواند مصداق توهین باشد.

شما می توانید طبق آن لوایح واظهارنامه ها شکایت نمایید