آیا قرار داد فسخ میشود یا باید جریمه بدهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۲۴ #04782437

درود سازنده ای ملک مان را برای ساخت دردست گرفت در قرار دداد مشارکت آمده که حق پیش فروش ندارد اما ۹ ماه قبل از اتمام کار یک واحدش را پیش فروش کرد
۲- قناتی در ملک ما وجود دارد که او با رشوه به اداره آب منطقه ای نامه ای گرفت که در آن گفته که ما به عنوان مالک گفته ایم که قنات اینجا ندارد و بعد خودش سند های ملک را که الان دو سال است دست خودش است با وکالت تامی که داشت تغییر داد و دو خطی را که در آن توضیحات قنات بود را از سند حذف کرد آیا او جرمی کرده و اگه بله گونه آن را می توانم خیلی سریع رسیدگی کنم چون سازنده الان دنبال گرفتن پایان کار است و در طول این مدت همه پرونده و اسناد را از ما مخفی و درست خود نگه داشته است ؟
۳- در قرارداد آمده که تا پایان کار ما می توانیم در ملک اجاره ای که سازنده گرفته بنشینیم آیا پایان کار منظور تا زمان ساخته شدن ملک است یا تا زمان اخذ پایان کار چون الان به ما اصرار دارد که باید از اینجا بلند شویم؟

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز باسلام
پرسش نخست: اگر خلاف مفاد قرارداد اقدام نموده است شما باید در موقع مقتضی نسبت به اعلام قانونی به ایشان اقدام می نمودید. و حالا گرچه زمان مناسب را از دست داده اید می توانید ابطال قرارداد را به واسطه خروج ازتعهدات موضوعی از دادگاه مطالبه نمایید.
پرسش دوم: شما وکالت تام یعنی ومالت مطلق، و در وکالت مطلق شخص نم یتواند هر اقدامی انجام دهد که زیان موکل را به همراه داشته باشد که این خود از موارد فسخ قراراد وکالت است. و در مورد دست بردن در سند رسمی ایشان مرکتب جعل مادی و مفادی در سند و نامه شده اند و قابل پیگری کیفری است.
پرسش سوم: پایان کار در عرف یعین وقتی که کار ساختمان به پایان می رسد و آماده بهره برداری می گردد ولی در وادی مهندسی و حقوق یعنی زمانی که پایان کار از شهرداری دریافت می شود. بنابارین اگر در قرارداد به آن اشاره نکرده اید همان پایان ساخت منزل ملاک نظر است.
از طریق کیفری و درباب جعل می توانید با سرعت و اطمینان بیشتری به نتیجه برسید.
امیدوارم پاسخ من راهگشا باشد
ایام به کام