برای ساخت حفاظ آیا باید از هیات مدیره ساختمان اجازه گرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۷ #04768674

سلام
وقت بخیر
میخواستم بدونم حفاظ زدن به تراس و پنجره در طبقات همکف و اول باید طبق نظر هیئت مدیره باشه؟
یا به خاطر امنیت میشه مالکین همکف و اول خودشون حفاظ بزنن و اگه میشه طبق کدوم ماده قانونیه؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید با اجازه هیئت مدیره اینکار را انجام دهید و اگر موضوع ضرورت دارد از دادگاه دستور بگیرید

سوال شما در ماده ۹ قانون تملک آپارتمان ها به صورت دقیق جواب داده شده است
‌ماده ۹ - هر یک از مالکین می‌تواند با رعایت مقررات این قانون و سایر مقررات
ساختمانی عملیاتی را که برای استفاده بهتری از قسمت اختصاصی‌خود مفید می‌داند
انجام دهد هیچیک از مالکین حق ندارند بدون موافقت اکثریت سایر مالکین تغییراتی در
محل یا شکل در یا سردر یا نمای خارجی در‌قسمت اختصاصی خود که در مریی و منظر باشد
بدهند.

سلام هرگونه تغییر در نمای ساختمان منوط به اجازه هیت مدیره ساختمان است .

ماده ۹ قانون تملک آپارتمانها
هر یک از مالکین می تواند با رعایت مقررات این قانون و سایر مقررات ساختمانی عملیاتی را که برای استفاده بهتری از قسمت اختصاصی خود مفید می داند انجام دهد هیچیک از مالکین حق ندارند بدون موافقت اکثریت سایر مالکین تغییراتی در محل یا شکل در یا سردر یا نمای خارجی در قسمت اختصاصی خود که در مریی و منظر باشد بدهند.

سلام
چنانچه اقدام شما باعث تغییر نمای ساختمان می شود نیاز به اجازه هیات مدیره دارید.