برای طلاق فسخ سند ازدواج ترکی؛ آیا باید اول ازدواج ایرانی را فسخ کنیم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۵۱ #04730075

با سلام
من مرد ایرانی و همسرم خانم تبعه امریکا است که در ترکیه عقد کرده ایم و سند ازدواج ترکی داریم. و آیا باید حتما برای این کار به ترکیه برویم؟
سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر در ایران اقدامی در این زمینه انجام نداده یعنی تنفیذ نشده باشد باید از همان محل وقوع عقد نکاح اقدام نمایید

سلام و ارادت
بله بایستی فقط مطابق با قوانین مرتبط با کشور ترکیه از همسرتان جدا شوید .

با سلام. در موضوع تعارض قوانین، قانون متبوع دولت شوهر اجرا خواهد شد پس باید دادخواست طلاقی به دادگاه ترکیه ارائه نمایید. همچنین در دادگاه های امریکا نیز می توانید طرح دعوی کنید،اگر در امریکا اقامت دارید به شرطی که کشور ترکیه وقوع طلاق را تنفیذ نماید که اصولا با توجه به بین المللی بودن عقد، امکانپذیر است. طلاق ایرانی هم اگر با نظم عمومی یا public order ایران در تضاد نباشد، با همان آرا قابل تنفیذ است.‌

با سلام باید در ترکیه طلاق انجام شود. حتی در شرایطی که زوجین در خارج از کشور ترکیه ازدواج کرده باشند، می توانند در داخل ترکیه طلاق بگیرند. قانون ترکیه حتی در مورد پناهجویان، مهاجرین و اشخاص بی تابعیت نیز قابل اجرا است. پناهجویان، مهاجرین و اشخاص بی تابعیت که می خواهند در ترکیه طلاق بگیرند نیز تابع این قانون مدنی در ترکیه هستند

با سلام و‌ ادب
اگر عقد شما در ترکیه خوانده شده است و سند ازدواج شما مربوط به آن کشور است.به آنجا مراجعه نمایید.

هرکجا ازدواج ثبت شده همانجا طلاق را ثبت نمایید

درود بر شما، چنانچه در ایران این ازدواج ثبت شده باشد، میتوانید از ایران اقدام کنید.