در صورتی که ثمنی بابت مبایعه نامه نگرفته باشم این مبایعه نامه اعتباری دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۰ #04729974

اگر میشود راجع به اعتبار مبایعه نامه که بیعی دریافت نشده است کمی بیشتر توضیح بدهید که این با این شخص که سالهاست مستاجر بوده مبایعه نامه ای که تیر ماه ۹۶ بسته شده است و بیعی هم دریافت نکرده ایم میتوانند ادعای مالکیت کنند. مبایعه نامه برای این بسته شده که شخص بتواند برای خرید این آپارتمان وام بگیرد.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مطابق اصل صحت و لزوم ، هر قراردادی که بر خلاف قانون نباشد ، معتبر است . در بیع اگر خریدار ثمن را نپردازد ، فروشنده فقط حق مطالبه ثمن را دارد . مگر این که برای پرداخت ثمن اجل تعیین شده باشد و موعد مقرر ثمن پرداخت نشود و شرط شده باشد در صورت عدم پرداخت ثن در موعد مقرر ، فروشنده حق فسخ دارد.