درخواست فک رهن به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۹۳۸ #04686359

اپارتمانی را در سال ۹۳ خریداری نمودم این واحد از ید دوم خریداری شد که قرار سند در پایان همان سال بود ولی متاسفانه فروشنده و سازنده هیچکدام شند را به نام من نمزنند و در حال حاضر بانک می خواهد اجرایی بابت وام ان صادر کند با چه دادخواستی میتوانم انها را الزام به تنطیم سند و فک رهن نمایم لطفا مرا راهنمایی فرمایید با تشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام پاسخ به سوال جنابعالی منوط به بررسی شرایط مبایعه نامه انعقادی فی مابین شما و فروشنده میباشد. در حالت کلی تنظیم سند ملک غیر منقول از لوازم و آثار عرفی و قانونی بیع املاک مذکور است و بدین منظور بایستی مقدمات لازم و ضروری انتقال رسمی که شامل فک رهن و تسویه وام بانکی است انجام شود. لذا در صورتی که مانعی در میان نباشد میتوانید، دادخواستی به خواسته الزام به فک رهن و تسویه وام و جرایم بانکی علیه فروشنده و ایادی قبلی و همچنین مالک رسمی و سندی ملک مطرح نمایید. و متعاقب آن و یا همزمان با این دادخواست دعوای الزام به تنظیم سند رسمی و کلیه خسارات دادرسی را نیز مطرح نمایید.