آیا می شود از آپارتمان من دری به حیاط مشترک باز کرد و این حیاط را با حداقل طلق برای حفظ حریم تقسیم نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۶ #04683988

سلام
بین آپارتمان من با همسایه در طبقه اول حیاط مشترک است که همسایه درب و پنجره از اتاق خواب دارد و از این حیاط استفاده می کند و از آپارتمان من فقط از اتاق خواب، پنجره دارد و از آشپزخانه و پنجره که در پایان کار ذکر شده،این حق استفاده برای همسایه موجب آزار و عدم حفظ حریم اینجانب شده به طوری که همسایه از این حیاط به عنوان انباری محل بازی بچه هاش محل آشپزی و قلیان کشیدن استفاده می کند و دائم پشت پنجره اتاق خواب از صبح تا شب در حال رفت و آمد، شستشو، زدن به شیشه و پنجره اتاق خواب، محل شستن قالی شده.
درخواست بنده این است که آیا می شود از آپارتمان من درب به حیاط مشترک باز کرد و این حیاط را با طلق حداقل برای حفظ حریم تقسیم کرد؟
به طوری که از نظر شهرداری هم تخلف نباشد؟
موضوع تامین دلیل چه باید باشد؟
تغییر کاربری درب و پنجره یا رفع مزاحمت؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر دو حق استفاده دارید و در صورت مزاحمت میتوانید درخواست رفع مزاحمت نمایید .

مشترک یعنی مشاع ،وهرکدام در ذرات ان شریک هستید وبدون توافق طرفین هیچ گونه تقسیم وتغییر کاربری امکان ندارد ودر صورت آذیت وآزار شکایت ‌کنید