الان بعد از پشت نویسی مبایعه نامه آیا امکان تصحیح قیمت مقدوره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۱ #04681892

سلام.
اینجانب یکی از مالکین منزل با سند ملکی مشاع هستم که چندی پیش با توافق برای فروش منزل طی جلسه بنگاهی اقدام کردیم و در آن جلسه قیمت تعیین شده ۲۵۰۰ بود و قرار شد این مبلغ در سه مرحله پرداخت شود. یک سوم بعد از عقد قرارداد و ثلث دوم ۲۰ روز بعد موقع انتقال سند و ثلث سوم دو ماه بعد موقع تحویل ملک قسط اول رو گرفتیم اما در قسط دوم به مشکل پایانکار برخوردیم که ظاهرا یک طبقه پایانکار نداشته و بعد از مدت دو ماه مجبور که کاهش قیمت ملک شدیم که طبق ادعای خریدار هزینه پایانکار حدود ۴۰۰میلیون میشد ولی من در این مدت دو ماه تحقیقاتم رو از هزینه خلافی و گرفتن پایانکار کردم و بیشتر از ۱۰۰ میلیون نمیشد .اما در جلسه دوم بنگاهی اونقدر تحت استرس و فشار مالکین و خریدار وافرادی که خریدار از دفاتر مهندسی شهرداری آورده بود راضی به توافق شدم. اما حالا یک وکیل پیدا کردم که ادعا میکنه هزینه همون ۱۰۰ میلیونه و نباید قبول میکردیم
الان بعد از پشت نویسی مبایعه نامه آیا امکان تصحیح قیمت مقدوره؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر نگارشی باید با رضایت طرفین و امضا اختیاری ایشان باشد.

هر گونه دست بردن در نوشته ها با نیت تغییر ، بدون رضایت طرف یا طرفین دیگر قرارداد ، جعل بوده و مجازات دارد.

سلام
هر گونه نوشته و تصحیح در سند از جمله قیمت باید با رضایت طرفین معامله و به امضا آنها باشد.