آیا این زمین اصلا جزو ارث هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۲۴ #04661334

سلام
قبل از فوت پدرم (بیش از بیست سال پیش) از طرف دولت به همه ی اهالی روستا زمین هایی واگذار شد تا کشاورزی کنند. به این صورت که برای هر نفر از اعضای خانواده چه دختر چه پسر چه زن و چه مرد یک سهم تعلق گرفت و مجموع سهم هر خانواده بنام سرپرست خانواده (پدرم) صادر و واگذار شد، سالها بعد از فوت پدرم برادر بزرگم از جانب خود متکبرانه و بدون رضایت هیچکدام از ما برگه ای نوشت که اموال رو تقسیم کنه و این زمین رو برای خودش و برادر کوچکترم برداشت و حدود ۸ ساله که توش درخت کاشتند و تقریبا یک ماه پیش اون زمین رو فروختند و پولش رو بین خودشون تقسیم کردند. به هیچکدام از اموال دیگه دست نزدیم یعنی انحصار وراثت قانونی نکردیم و خانه پدری و اموال دیگه سر جاشونه. من(دختر هستم) و خواهر بزرگتر اون برگه رو امضا نکردیم ولی خواهر کوچکم از ترس خشم برادرم و برای حفظ جان و آرامشش امضا داد. سوالم اینه آیا این زمین اصلا جزو ارث هست یا نه؟(زمینی که دولت برای همه ی افراد روستا داده) و ما برای گرفتن حقمون دقیقا باید چکار کنیم و از چه راهی ثابت کنیم و چه روندی رو طی کنیم؟ ضمن اینکه الان در مرکز یک استان دیگه داریم زندگی میکنیم آیا از همینجا میتونیم اقدام کنیم؟

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر خواهر کوچک شما که برگه تقسیم نامه را امضاء نموده به هنگام امضاء برگه سن قانونی نداشته لذا این امضاء اعتباری نخواهد داشت
شما بتدا بایستی از طریق شورای حل اختلاف اقدام به اخذ انحصار وراثت نمایید و نیازی به حضور تمامی وراث نیست حضور و اقدام یکی از وراث کافی است .
سپس اقدام به مطالبه سهم الارث خویش از برادرتان نمایید و به جهت فروش زمین بدون اذن شما ، فروش مال غیر شده و با شکایت شما میتواند مجازات شود .
برای اخذ انحصار وراثت از شهری که ساکن هستید اقدام کنید اما برای مطالبه سهم الارث و تقسیم مال ، چون املاک و زمین شما در شهر دیگری است بایستی در محل وقوع مال غیر منقول اقامه دعوی نمایید .
موفق باشید