چگونه باید برای باطل کردن این قرارداد اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۲ #04654854

با سلام.
ما یک قرار داد در یک برگه کاغد در مورد شراکت زمین زراعی که سند رسمی آن کامل به اسم خودم است با یک شخصی نوشتیم که با من در این زمین ها شریک است در صورتی که هیچ شاهدی در میان ما نبوده و فقط من و اون شخص بودیم و هر دوی ما آن برگه را امضا کردیم. حالا شریکم اون برگه رو که بهش دادم بعد از چند هفته برده به دو نفر دیگر داده که اونا به عنوان شاهد این قرارداد رو امضا کنن، بدون اینکه در جریان کار ما باشن و آن ها هم فقط به این عنوان که کارمونو راه بندازن امضا کردن. در این صورت که هیچ شاهدی در بین ما نبوده و آن افراد که به عنوان شاهد برگه را امضا کردن و پای کاری که انجام دادن هستن و حاضرن شهادت بدن که در هنگام ثبت این قرارداد میان ما نبوده اند و خبری از کار ما نداشته اند و شریکم فقط خودش تنهایی برگه ای برای آن ها برده که قرارداد را امضا کنن. آیا این برگه باطل است؟ چه راهکاری صلاح میدانید و چگونه باید برای باطل کردن این قرارداد اقدام کنم؟ با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مهم امضا خریدار و فروشنده است که از روی اختیار و با اراده قرارداد فروش را امضا کرده اید .
با این تفاسیری که بیان کرده اید امکان ابطال وجود ندارد.