آیا شکایت مدیر شرکت علیه بنده منجر به محکومیت می‌شود یا تبرئه میشوم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #04639473

با سلام... بنده کارمند یک شرکت تولید کارت اعتباری هستم... و مدیر شرکت به علت غرض ورزی و مشکلات شخصی با من از بنده به جرم سرقت کارت اعتباری و دسترسی غیر مجاز به داده شکایت کرده است... مدیر شرکت هیچ مدرک و ادله ای بر علیه بنده ندارد... فقط دوربین مداربسته دارد که در آن تاریخ سرقت و دسترسی غیر مجازه بنده در محل سرقت حضور داشتم.. این در حالی است که فیلم دوربین مداربسته فقط حضور بنده را در محل سرقت نشان داده است و هیچ فیلمی از اینکه چه کسی سرقت کارت اعتباری و دسترسی به داده را انجام داده وجود ندارد.. فقط بر اساس ظن و احتمال می باشد... در روز سرقت فیلم بنده و دو نفر دیگر از همکاران را نشان داده است. ولی مشخص نیست چه کسی سرقت را انجام داده است. نکته مهم این هست که صدور کارت اعتباری سرقت شده توسط کاربری کارمند دیگری صادر شده است... بنده در روز سرقت گفتم که مرخصی استعلاجی بودم و در محل کار حضور نداشتم.. و اصل گواهی پزشک را به بازپرس ارائه دادم.. فیلم دوربین هم نشان نمی دهد که چه کسی سرقت و دسترسی غیر مجاز را انجام داده است. بنده هم در تمام مراحل دادرسی انکار کردم.. بنده هم در روز تاریخ سرقت فیلمی از خودم گرفته بودم که در منزل در حال استراحت بودم... . سوال بنده این است که آیا شکایت مدیر شرکت علیه بنده منجر به محکومیت می‌شود یا تبرئه میشوم؟ ممکنه با استفاده از نرم افزار تاریخ فیلم دوربین مداربسته شرکت را تغییر داده باشند؟ ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نگهداری کارتها خود دلیل برمتهم کردن شما به سرقت می باشد ، در هر صورت می بایست مستندات فاکتورها و ، نوع سرقت و سایر موارد در خصوص اثبات اتهام به شما موجود باشد.

با سلام
فیلم شما مستند نمی باشد ، فیلم شرکت مستند و در صورت تطبیق با تاریخ ضبط حضور شما در محلی که نباید در هن حضور داشته باشید گواهی می دهد.
بررسی اشخاص ذیمدخل در محل شرکت و محل نگهداری کارتها خود دلیل بر اقدام به سرقت می باشد ، در هر صورت می بایست مدارک و مستندات فاکتورها و تعداد کارتها ، نوع سرقت ، ساعات و زمان و تاریخ و سایر موارد در خصوص انتصاب اتهام به شما موجود باشد.