توقیف فیزیکی خودرو چگونه امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶,۴۵۲ #04605408

سلام
خسته نباشید
من خودرو همسرم را بابت مهریه توقیف سندی کرده ام. رای مهریه صادر شده و همسرم درخواست اعسار داده.
الان میتوانم خودرو را توقیف فیزیکی کنم؟
یا بعد از صدور اجرائیه این امکان هست؟
بعد از توقیف فیزیکی باید حتما مزایده انجام شود یا می‌شود بدون مزایده خودرو به نام من شود؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقتی زوج دارای خودرو است تقاضای اعسار ایشان رد میشود و شما میتوانید تقاضای صدور اجرائیه نمایید و خودرو را توقیف فیزیکی نمایید و با برگزاری مزایده خودرو را خودتان بجای طلب بردارید

سلام.اگر از طریق تامین خواسته دستور توقیف گرفته اید به واحد اجرای احکام خانواده بروید و دستور توقیف را برای پلیس راهنمایی و کلانتری محل بگیرید و با ارائه ادرس ماشین به مامورین موجب توقیف و تحویل به پارکینگ خودرو شوید.در ادامه از طریق مزایده و فروش بایستی اقدام کنید

با سلام چنانچه دستوری مبنی بر توقف اتومبیل داشته باشید می توانید آن را توقیف نمایید و می بایست در واحد اجرای احکام به مزایده گذاشته شود

با سلام
وقتی زوج خودرو دارد معسر محسوب نمی شود. با معرفی خودرو به دادگاه صادر کننده رای می توانید از حکم اعسار رفع اثر نمایید و چنانچه محل تردد خودرو را می دانید در زمان ارائه اجراییه به اجرای احکام با دریافت نامه خودرو را توسط عوامل انتظامی محل توقیف نمایید. انتقال خودرو به نام شما صرفا با برگزاری مزایده می باشد، مگر اینکه محکوم علیه و شما در خصوص قیمت خودرو تراضی نموده و نامبرده طوعا‌اقدام به تنظیم سند و تسلیم خودرو نماید تا بابت بخشی از مهریه تهاتر شود.