اینکه شفاهی صیغه ی هم شده اند قابل قبول است یا نه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰ #04583363

با سلام
پس از هشت سال زندگی مشترک درست در اواخر دوران بارداری دوم متوجه رابطه همسرم با خانمی شدم که ادعا میکند او را به صورت شفاهی صیغه ی یک ماهه کرده
بر اساس مدارک و مستندات فهمیدم که همسرم و آن خانم با برنامه ریزی و هماهنگی قبلی در نبود من وارد خانه ام شده و با یکدیگر رابطه داشته اند
سوال من این است که:
۱_ گفتن اینکه ما شفاهی صیغه ی هم شده ایم قابل قبول است یا نه؟
۲_ با وجودی که ۳ دانگ آن خانه به صورت رسمی و محضری مال من بوده آمدن این خانم به خانه ام جرم محسوب میشود یا خیر؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بر اساس قانون روابط نامشروع مرد با زن نامحرم تحت هر شکل و عنوانی از جمله زنا یا روابط مادون زنا باشد، از نظر قانون می‌تواند جرم تلقی گردد و قابل مجازات باشد
و نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که در خیانت مرد به هر نحوی هم که باشد نمی‌تواند برای زوجه امکان صدور حکم طلاق را اثبات کند؛ چرا که در قانون صرف خیانت مرد در هر صورتی برای زن امکان صدور حکم طلاق را ایجاد نمی‌کند.
اثبات روابط نامشروع بین دو نفر نیازمند مدارک و ادله کافی می باشد

گفتن اینکه ما شفاهی صیغه ی هم شده ایم قابل قبول است یا نه؟ مرد اقدام به عقد نکاح موقت می‌کند که هر چند مستلزم ثبت در شناسنامه ی مرد نیست و الزامی هم برای مرد نسبت به ثبت آن ایجاد نمی‌کند؛ ولی در صورتی که کشف گردد یا در دفاتر رسمی ازدواج و طلاق احراز شود، می‌تواند از جمله اسناد اثبات کننده و یکی از راه‌های اثبات خیانت مرد تلقی گردد.
عدم ثبت صیغه (ازدواج موقت) قانونگذار الزامی برای این کار در نظر نگرفته است
توصیه میکنم پیش از هر اقدام قانونی نسبت به عواقب آن بررسی نمایید و مشورت کنید