تقسیم دیه کامل چگونه است؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۸ #04583070

با سلام پدر بنده در ماه حرام ۹۸ به وسیله ی تصادف به رحمت خدا رفتن پدر بزرگ و مادربزرگم و خواهر و برادر و مادرم و من می خواستم بدونم سهم هرکدام از ماه چه قدر است مبلغ دیه ۳۶۰ ملیون تومان است ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دیه بر اساس سال پرداخت محاسبه می شود و به نسبت سهم الارث وراث می توانند از آن بهره ببرند، لازم به ذکر است یک سوم دیه کامل بعلت تغلیظ مضاف میگردد

با سلام
بر اساس برگ انحصار وراثت تقسیم میگردد

سلام سهم پدر و مادر بزرگ هرکدام ۱/۶مادرتون۱/۸مابقی بین فرزندان بصورت پسر دو برابر دختر تقسیم خواهد شد.

طبق قانون ارث که در گواهی انحصار وراثت نیز قید می شود

اگر قرار بر محاسبه بود هم ما نمیدانیم شما فرزند ذکور هستید و یا اناث هر چند از لحنتان احتمالا فرزند اناث هستید! لذا سهم الارث بدون اطلاعات دقیق ممکن نیست و زمان نسبتا قابل توجهی را نیاز دارد، لذا از طریق قسمت ارزیابی و بخش محاسبات اقدام کنید.

با سلام
دیه بر اساس وراث که از طریق برگه انحصار وراثت تعیین شده و مطابق فروض و قرابت معینه تعیین میشود.برای محاسبه دقیق بهتر است از قسمت ارزیابی اقدام نمایید

دیه با توجه به برگه انحصار وراثت تقسیم می شود