می خواهند که ارث مادر او را ندهند چه اقدام لازمی و از چه طریقی باید صورت گردد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۲ #04574740

سلام
پسری فوت شده، مادرش زنده است ولی خانواده اش به مادر او خبر ندادن و حدود یک ماه از فوتش میگذره آدرس محل سکونت متوفی رو نداریم فقط میدونم در تهرانه

مشاوره حقوقی ارث
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای یافتن آدرس مرحوم ، هم از طریق اداره ثبت قسمت صدور گواهی فوت و نیز از طریق شهرداری قسمت امور آرامستنانها اقدام نمایید .
مادر که جزو وراث مرحوم میباشد میتواند از دادگاه مطالبه سهم الارث خود را از سایرین ( وراث ) مطالبه نماید و در صورت فروش یا انتقال سهم الارث به خود یا دیگری میتوانند شکایت فروش مال غیر را ارایه نمایند .

سلام
به مادر ارث تعلق می گیرد
۲ - زمانی که دادگاه انحصار وراقت می کندذ مشخص می شود چه اشخاصی زنده هستند

سلام
مادر هم جزو ورثه پسر است و سهم الارث دارد
و چنانچه سایر ورثه وی را جزو ورثه معرفی نکنند و انحصار وراثت بگیرند این کار جرم و قابل تعقیب کیفری است
و چنانچه اموال را خودشان بفروشند و سهم الارث ایشان را ندهند در این صورت نیز مرتکب فروش مال غیر یعنی سهم مادر شده‌اند که باز هم قابل تعقیب کیفری هستند
و همچنین مادر می‌تواند دادخواست ابطال آنچه که از سهم وی به فروش رفته است را به دادگاه تقدیم نماید.

بسمه تعالی: از طریق شهرداری و قسمت امور آرامستانها اقدام بفرمایید کلیه اطلاعات رو تقدیمتون میکنن از شماره ردیف و بلوک قبر متوفی تا منزلی که اقامت داشته و ...

با سلام وقت شما بخیر
ابتدا شما سمت خود را در موضوع مشخص نمایید و اینکه وراث متوفی زمانی که بخواهند حصر وراثت را انجام دهندو میزان اموال متوفی بیشتر از سه میلیون ریال معادل سیصد هزار تومان ارزش داشته باشدبه صورت کاملا" قانونی و الزاما" باید اسامی وراث در هنگام ثبت دادخواست گواهی حصر وراثت را اعلام نمایند و بنا بر میزان دارایی درروزنامه کثیرالانتشار سراسری یک مرحله آگهی وثبت شود وبدینوسیله وراث همه از فوت خبردار میشوند. اما چنانچه همه مراحل غیر قانونی انجام شودو قصد داشته باشند که مادر را از رسیدن به اموال متوفی محروم کنند چنانچه شما مخاطب محترم در موضوع ذینفع نیستید میتوانید به طور ناشناس و یا با ارسال نامه ای ،پیامکی به مادر متوفی اطلاع دهید تا هم مادر نیز از فوت پسر مطلع شود و هم پیگیر حق و حقوق مالی اش باشدتا پایمال نشود.موفق باشید