ایا اگر کارشناسی خط امضا بنده را تایید کند خودرو به راحتی از دستم میرود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #04552600

سلام
خودرو بنده نزد شریک و دوست قدیمی بنده برای کار در کارگاه صنعتی همسرش به امانت بوده.
بعد از اینکه خودرو را تحویل گرفتم به عنوان خیانت در امانت شکایت کرده اند.مبایعه نامه ای ارائه داده اند که در ان فقط مشخصات خودرو مشخصات خریدار و فروشنده و اینکه مبلغ صدوپنجاه میلیون تومان نقدا پرداخت گردید! و امضای بنده به عنوان فروشنده و همسرش خریدار و خود دوستم به عنوان شاهد امضا شده و شاهد دیگری امضا نکرده.بنده در امضا نکردن همچین قولنامه ای شک ندارم ولی در اینکه در طول چند سال رفاقت به بهانه استشهاد یا چیز دیگری از من امضا بدست اورده باشد شک دارم و از طرفی دوستم بعضی اوقات چک من را امضا میزد و چک پاس هم میشد.متن مبایعه نامه چاپی است و فقط مبالغ و نامها با خودکار پر شده.
درخواست دادم برای کارشناسی خط و اینکه نحوه پرداخت پول اگر سندی دارند ارائه دهند. الان ادعا میکنند که اندازه مبلغ دلار تحویل من داده اند و یکی از کارگرهای شرکت همسر دوستم شهادت داده که دیده من دلار گرفتم اما امضایی از او پای قولنامه نیست.و واقعا من این شاهد را حتی نمیشناسم و تنها یکبار قبل از اینکه ماشین تحویل دوستم بدم به محل کارمان آمده.
چند شاهد دیگر هم اورده ( نه کاسب محل هستند و نه دوست مشترک فقط از جهت اینکه مشتری دوستم هستند من میشناسمشان) که گفتن در معامله حضور نداشتیم ولی یکبار فروشنده ( بنده ) به تنهایی به ما گفته خودرو را فروخته ام! ایا این شاهد محسوب میشود؟ ایا اگر کارشناسی خط امضا بنده را تایید کند خودرو به راحتی از دستم میرود؟ نیاز نیست خریدار اثبات کند چرا در قولنامه قید نکرده دلار پرداخت شده.یا از خریدار و فروشنده گردش حساب چند ماه قبل و بعد معامله و منشا دلارها را از خریدار بخواهد؟ خریدار ادعا کرده دلارها را از یک فرد عراقی در ازای انجام یک پروژه گرفته و سند ندارد!به ظاهر دادیار حق را به شاکی بنده میدهد. من دو شاهد برده ام از افراد محلی.امروز از دادیار خواستم پرینت حساب بخواهد و ببیند امکان دارد خریدار همچین پولی نقد داشته باشد و میتوانم ادعای یکی از شاهدانش را با مدرک و ادله محکم رد کنم که در جوابم گفت محال است همه دوروغ گو باشند و شما راست گو! این همه شاهد باعث میشه بیفتی زندان همین الان اقرار کن ! کاملا از سیستم قضایی کشور و خدا و پیغمبرش با این حرف دل کندم! یعنی کل این ماجرا با چند شاهد که سر معامله مورد ادعا نبودند و فقط شهادت دروغ دادند فلان روز من بهشون اقرار کردم ماشین رو فروختم، و در بدبینانه ترین حالت کارشناسی خط تایید کند امضا مربوط به من است من محکوم میشوم و خودرو از دستم میرود؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها راه حل برای مشکل شما درخواست کارشناسی است و اگر کارشناس امضاء شما را تایید نکند میتوانید خودرو را پس گرفته و مبایعه نامه ادعایی هم باطل می شود اما اگر امضاء تایید شود دیگر راهی نخواهید داشت . بهتر است با یک وکیل به صورت حضوری مشاوره نمایید .