آیا من به طور قطع این مبلغ را دریافت میکنم اگر نه، میزان تفاوت معمولا چه میزان است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۴ #04532074

در سایت تامین اجتماعی مبلغ محاسبه شده حقوق بازنشستگی قابل رویت میباشد. میخواستم بدانم این مبلغ چقدر با مبلغ قطعی بهنگام بازنشستگی تفاوت دارد؟

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میانگین دوسال آخر مبلغ حقوق بازنشستگی میباشد

با درود جهت اطمینان به کارشناس مربوطه در تامین اجتماعی مراجعه کنید

میانگین دستمزد دو سال آخر حقوق مشمول سوابق بیمه هر فرد منظور می گردد.

میانگین دستمزد دو سال آخر حقوق مشمول سوابق بیمه هر فرد لحاظ می شود.

در حالت کلی حقوق بازنشستگی بر مبنای حقوق دریافتی در دو سال منتهی به بازنشستگی محاسبه می شود. به عبارت دیگر میانگین دستمزد دو سال آخر حقوق مشمول سوابق بیمه هر فرد که به سازمان تامین اجتماعی اعلام می شود، مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی قرار می گیرد. پس اگر قرار باشد کسی در سال ۹۹ بازنشسته شود، حقوق او بر اساس میانگین حقوق دریافتی سال ۹۸ و ۹۷ محاسبه خواهد شد