ایا شرکت بیمه میتواند درصد دیه را کم یا تعیین کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۸۴۸ #04532035

باسلام
من اخرین نامه پزشک قانونی و امروز از دادسرا گرفتم
داخل متن فقط نوشته شده استخوان درشت نی مطلوب التیام پیدا کرده و تجمع خون در ناحیه پیشانی ۱ درصد و پارگی داخل ابرو دامیه محسوب میشود سایر صدمات دارای دیه مقدر است.بقیه صدمات و حتی شکستگی رو تعیین درصد نکرده و چون خودم راننده مقصر هستم حکمی ام توسط دادسرا صادر نمیشه و مستقیم باید برم بیمه از کجا معلوم که مثلا ۱۵ درصد دیه رو پزشک معتمد بیمه واس خودش ۵ درصد تعیین نکنه چون تو نامه پزشک قانونی که خبری از درصد مشخصی نیس و بیمه میتونه راحت دبه کنه؟

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیمه دخلی در ، کم کردن درصد دیه ندارد بیمه طبق تعهداتش دیه راپرداخت می کند

باسلام
بامراجعه به پزشکی قانونی مربوطه تقاضای محاسبه درصد دیه کنید.