آیا باز هم به زوجه اجرت المثل تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۹ #04529486

با سلام
زوج هستم (پرونده:طلاق رجعی) . بعد از صدور دادنامه . زوجه به دادگاه تجدید نظر شکایت کرد بابت دو مورد جهیزیه و اجرت المثل. خواستم بپرسم هزینه کارشناس به عهده کیست؟ مگر نباید به عهده شاکی و درخواست کننده و زوجه باشد؟ اما دادگاه هزینه را به عهده زوج انداخت و بنده نپرداختم و بابت این دادگاه رای صادر کرد که امکان صدور رای عدم امکان سازش وجود ندارد!! مورد دوم اینکه وقتی خود زوجه در حضور قاضی دادگاه اولیه اقرار کرد که امورات منزل را به میل و اختیار خود انجام میداده و اجباری در کار نبوده چگونه رای تجدید نظر را نقض کنم؟؟ ممنون

مشاوره حقوقی اجرت المثل و نحله
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود هزینه کارشناس برعهده شماست اگر خواهان بوده باشید.

درود بر شما، به هرجهت چنانچه پرداخت هزینه ی کارشناسی به شما محول شده، می‌بایست پرداخت می‌شد.

با سلام
بدان جهت که اجرت المثل دینی بر ذمه شماست، حتی اگر بدوا کارشناسی به هزینه زوجه انجام می گرفت، به پرداخت هزینه آن محکوم می شدید. به هر حال رویه این است که دستمزد کارشناس در ابتدای امر به عهده متقاضی است و علت مکلف نمودن شما به پرداخت آن مشخص نیست. این موضوع ارتباطی به گواهی عدم امکان سازش ندارد. گواهی عدم امکان سازش در طلاق توافقی و طلاق به تقاضای زوج صادر می گردد. به نظر می رسد پرسش به طور کامل و صحیح عنوان نشده است.
اگر اظهارات زوجه صورت جلسه شده باشد یا در حضور شهود مطالب مورد نظر شما را بیان نموده باشد، این امر قابل اثبات و استناد در مرجع تجدیدنظر خواهد بود.
موفق باشید

درود
اگر اعلام شده شما پرداخت کنید باید پرداخت می کردید.