تشخیص روابط جنسی تا چه مدت امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۹ #04503022

من حدودا ۸ ماهه پیش با نامزدم رابطه کامل داشتم، ایشون بعد از چند ماه میگن که باکره نبوده ای، در صورتی که دروغه، میخوام بدونم آزمایش DNA میتونه تشخیص بده که رابطه ی من با ایشون بوده؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
باید این ادعا را با ادله ای محرز بتوانند اثبات کنند
و نهایتا تا یکماه قابل تشخیص است

"با سلام"
قابل اثبات نیست مگر اینکه مدارک دیگری داشته باشند

سلام
شما همسر ایشان هستید و نیازی به اثبات ندارید

با سلام
ایشان جهت ادعایی که کردند باید دلیل و مدرک محکمه پسند ارائه دهند در غیر این صورت امکان حضرت عالیه محق شکایت از ایشان هستید. موید باشید

چون بارها با همسرتان رابطه زناشویی داشته اید دادگاه بنا را بر این می گذارد که ازاله بکارت نیز توسط ایشان صورت گرفته مگر اینکه زوج با شواهد شرعی ارتباط با دیگری را اثبات کند که کار بسیار مشکلی است.

بعد از گذشت مدت طولانی ،همانند هشت ماه اموان تشخیص وجود ندارد.