چگونه میتونم ثابت کنم که من نزدم ایشون رو؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۵ #04471015

شخصی از من ضرب و جرح شکایت کرده در محل کار من شاهد نداره و فیلم دوربین نداره و فقط گزارش ۱۱۰ رو داره فقط ایشون رو به ارامش و خارج شدن از مغازه دعوت کردم بیرون نرفت خودم رفتم و بعد که اومدم متوجه شدم ۱۱۰ اومد گزارش گرفته بر علیه من

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اصل برایت جرم مشتکی عنه باید از سوی شاکی اثبات شود

شاکی باید ثابت کنند که شما ایشون رو مورد ضرب و جرح قراردادید وتا مدرک محکمه پسندی نداشته باشند شما بری از اتهامات وارده هستید

اصل برائت است و شاکی باید ادعای خود را اثبات کند( البینه علی المدعی )

سلام . مامورین ۱۱۰هر جایی که حاضر بشند حسب وظیفه موظف به تنظیم گزارش می باشند ...

گزارش مامور دلیل اثبات جرم نمی باشد مگر پلیس در زمان وقوع حادثه حضور داشته باشد که در این حالت شاکی شما تقاضا از پلیس کرده گزارشی مبنی بر دعوا شما تنظیم کند جهت مراجعه به مراجع قضایی