توهین نموده و تهمت به من زده، چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۳ #04456758

سلام من درجه دار هستم و با یه افسر ارشد رییس بازرسی بخاطر نداشتن مجوز و گشتن ساک و وسایل شخصیم بحثمون شد.چند بار توهین کرد و حتی نفراتی که حضور داشتند رو بیرون کرد تا شاهدی برای توهین هاش وجود نداشته باشه.هیچ وسیله ی ممنوعه ای هم پیدا نکرد در اخر هم منو جلوی همه خائن بیت المال معرفی کرد.بعد هم یک هفته منو فرستاد بازداشتگاه.ایا من میتونم شکایتی بکنم؟لطفا راهشو بهم نشون بدین

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه ایشان در حین انجام وظیفه مرتکب جرم شده است می توانید از ایشان در دادسرای نظامی شکایت کنید

با سلام
سعی کنید برای شروع طرح دعوا ادله خود را مرتب کنید که این برای شما بهتر است اگر بدانید...اقداماتی چون حضور دو نفر شاهد،و دلایل و اماراتی که بازداشت غیر قانونی شما را اثبات کند.
سپس ضمن مشاوره حضوری و تنظیم شکواییه توسط متخصص اقدام به طرح دعوا از طریق دفاتر خدمات قضایی کنید.

سلام. از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی و کلانتری پیگیری کنید

با سلام
در صورت اثبات ادعای خود با داشتن مدارک و دلایل و شواهد به طرفیت شخص اقامه دعوی و با تنظیم شکوائیه از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام بفرمایید

با سلام خدمت شما، در صورت اثبات این رفتار از طریق دوربین مداربسته یا وجود شاهدان، شما می‌توانید هم از طریق دادسرای نظامی و هم از طریق بخش حفاظت یگان مربوطه اقدام به ثبت شکایت نمایید.

سلام و درود، با توجه به اینکه در حین انجام وظیفه مرتکب این امر شده است و در حوزه ی خاص نظامی ، شما علاوه بر حفاظت اطلاعات یگان مربوطه می‌توانید با داشتن شواهد کافی به دادسرای نظامی محل مراجعه نمایید؛ آرزوی بهروزی.

در صورت اثبات بله
به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید