همسرم از من شکایت کرده و ادعای اغفال نمودن ایشان و ضرب و جرح مینماید، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۸ #04444514

با سلام
با خانمی که پدر و جد پدری ندارد و ۳۱ ساله هست و بنده هم دارای همسر و فرزند می باشم عقد موقت صحیح با تعیین مهریه و مدت که در این بین قرار شد که با هم ازدواج دائم انجام دهیم به همین خاطر اجازه داد تا ازاله بکارت انجام گیرد و بعد از ازاله بکارت رفتار نامتعارف انجام داد، بطوری که باعث تشنج در خانواده من شد و من با این کار ایشان حاضر به ازدواج با ایشان نشدم، حالا ایشان شاکی از بنده شده اند و درخواست خسارت ازاله بکارت و مهرالمثل هستند و مدعی این شدند که حامله هستند و برگه آزمایش به اسم افراد دیگر بعدا به اسم خودش آوردند که مثبت بود و سنو گرافی هم گفت که زود هست الان تشخیص داده نمیشود بعد از گذشت ۵ ماه الان مدعی هست که بچه را سقط کرده است و در شکایت گفته که من ضرب و شتم کرده ام و کتکش زدم در حالی که اصلا اینگونه نبوده و به هیچ وجه من نزدم من شخصیت آرامی دارم و هیچ مدرکی دال بر زدن هم ارائه نداده، هرچند بنده بلافاصله ایشان را درک کرده بارها درخواست ازدواج دائم را از ایشان نمودم ولی ایشان دیگر حاضر به ادامه نیست و اصرار بر ادامه روند شکایت دارند، بطوری که آبروی بنده را در محل کارم بردند بطوری که گفته بنده دختری را اغفال کردم و ازاله بکارت کرده و حامله کردم و ولش کردم و این باعث اخراجم از محل کار شد.
حال نمیدانم تکلیفم چیست؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که عقد موقت نموده بودید دیگر ازاله بکارت معنایی ندارد ، ضمن اینکه آزمایشات ایشان بایستی توسط پزشکی قانونی صورت گیرد تا ادعایشان اثبات گردد . اگر هم سقط داشته باشند قابل تشخیص است.

با سلام ووقت بخیر
درصورتی که عقد موقت باشید تجاوزجنسی صورت نگرفته است و اصل براین است ازاله پرده بکارت هم با رضایت بوده است و راهی برای دریافت اجرت المثل یا خسارت نمی باشد .ولو اینکه صیغه محرمیتی بین شما نباشد و ازاله پرده بکارت با اجبارو وعده وعید انجام شده باشد که درآن زمان با مدارک موثق میتوان ارش البکاره دریافت کرد بازهم بستگی به نظر قاضی پرونده دارد .

وقتی می دانید مدرکی دال بر زدن ندارد .جای نگرانی نیست

سلام- در صورتیکه ایشان عقد دائم نبوده و فقط میتواند مسئله تجاوز جنسی را مطرح نماید. اگر دادگاه جهت بررسی و معاینه ایشان را به پزشکی قانونی بفرستند و اثبات شود ازاله پرده بکارت از طرف شخص شما بوده ، شما فقط باید دیه ازاله بکارت را بپرداید. مهریه و مهرالمثل تعلق نمی گیرد/.