تحت عنوان خیانت در امانت قابل پیگیری هست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۲۹ #04442957

با سلام
همسرم در زمان عقد در منزلی که من اجاره کرده بودم با من زندگی میکردن و منزل رو تحویل دادم ایشون قرار بود وسایل من رو به انبار ببرن که بعدا خونه بگیرن و زندگی مشترک رو شروع کنیم اما وسایل رو به خونه دوستشون بردن و اونجا استفاده میکنن و قصد پس دادن ندارن تحت عنوان خیانت در امانت قابل پیگیری هست؟ چون ایشون نه عروسی برای بنده گرفتن و نه خونه که استرداد جهیزیه باشه وسایل هم صرفا امانت بوده دست ایشون

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما بدوا اظهارنامه مبنی براستردادجهیزیه ارسال نمایید سپس دادخواست تقدیم کنید

اخلافات مالی در روابط بین زوجین وصف کیفری پیدا نمی کند. بهتر است دادخواست استرداد وسایل بدهید

با درود چون رابطه زوجیت بین شماست کیفری به نتیجه نمی‌رسید، بهتر است حقوقی پیگیری کنید

دادخواست استرداد جهیزیه دهید. ارائه این دادخواست منوط به زندگی در منزل مشترک نیست.

نخیر شما نمی توانید علیه شوهر خود بعنوان خیانت در امانت شکایت کنید

درود بر شما، در رویه ی فعلی این مسائل را مشمول خیانت در امانت نمیپذیرند، میتوانید بر اساس لیست سیاهه، دادخواست استرداد جهیزیه را مطرح نمایید.

در عمل اثبات آن سخت است ولی بهتر این است درخواست رد اموال خود را با مدارک دال بر مالکیت ارائه و دادخواست دهید. خرد یارمان