برگه انحصار وراثت رو داریم ولی برای اموال قولنامه ای چطور باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۵ #04433763

سلام ما دوتا ملک داریم که قولنامه ای هست و برادرم قولنامه ها رو تصرف کرده و کرایه اون دو ملک هم خودش میگیره. برگه انحصار وراثت رو داریم ولی برای اموال قولنامه ای چطور باید اقدام کنم مراحلش چیه

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ابتدا اطهارنامه بدید و قرارداد و اجاره ها را مطالبه نمایید

با سلام
همکار بزرگوار سرکار خانم مدرس پاسخ جامع و کاملی را ارایه نموده اند لطفا طبق نظر ایشان عمل نمایید .
ضمنا اگر قولنامه ها در دست برادر بزرگتر قرار دارد میتوانید از طریق مدیریت املاک و در صورت عدم همکاری املاک از طریق اتحادیه امور صنفی اقدام به اخذ کپی مبایعه نامه نمایید .

سلام‌ جهت انجام انحصار وراثت املاک قولنامه ای ابتدا باید الزام فروشنده به تنظیم سند رسمی از سوی وراث یایکی از ورثه به دادگاه تسلیم گردد تا پس از صدور سند رسمی ، املاک مورد نظر به میزان سهم الارث بین وراث تقسیم گردد و سند هر کس با توجه سهم خود ، به صورت رسمی ثبت به نام گردد .

تا زمانی که سند رسمی املاک صادر نگردد ، دادگاه اجازه ی تقسیم املاک را به وراث نخواهد داد ، صدور سند رسمی پس از پرداخت هزینه های مربوط به عوارض شهرداری و مراحل ثبت رسمی سند در دفتر خانه های رسمی ثبت اسناد انجام خواهد شد .