مدیر عامل شرکت از من با عنوان سرقت، شکایت کرده، آیا من جرمی انجام داده ام؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۰ #04396053

باسلام
در شرکت خصوصی ۷ سال با سمت مدیر بازرگانی مشغول بودم که چند ماهی است قطع همکاری کرده ام که مدیر عامل شرکت از من بابت فروش ضایعات کارخانه شکایت سرقت تعزیری کرد است که من هم نامه موافقت خروج ضایعات به نگهبان کارخانه و هم به انتظامات شهرک صنعتی را در اختیار دارم که ایشان ادعا دارند که من یا فروش را به صورت صوری انجام داده یا ارزان فروخته و خودم هم سود عایدم شده که به علت معیوب بودن ضایعات که مقداری بتن داشته اند خریدار دبه کرد و قیمت را بر اساس تناژ قبول نکرد و قیمت بر اساس برآورد ذهنی به تفاهم رسیدیم که مدیر عامل تلفنی در جریان قرار گرفتند و موافقت کردند و درخواست تلفنی از مدیر عامل بابت اعلام شماره حساب جهت واریز وجه کردم که ایشان گفتند به حساب خودم واریز کنم که به علت مقاومت خریدار به واریز وجه به صورت کارت به کارت سقف انتقال به حسابم گفتند که به همراه خریدار جهت دریافت وجه به صورت نقدی با ایشون به مغازه شان رفتم و نقدی دریافت کردم که راننده ها هم شاهد هستن.
آیا میتونم بی گناهیه خود را ثابت کنم؟

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باشهود می توانید بی گناهی خود راثابت کنید

شما بایستی استشهادیه از شهودتان دریافت نمایید و شهود را به دادگاه برای تایید گفته هایتان ببرید و خریدار را برای ادای توضیحات که در جریان است به دادگاه اظهار نمایید .

سلام- اگر از شما بابت سرقت شکایت شده و پرونده شما به نزد بازپرس ارجاع داده می شود. می توانید قاطعانه وگفته های خویش را با ارائه سند و مدارک بیان نمائید. گفته های شما نباید متنوع باشد بلکه یکسان و قابل اثبات و تفهیم باشد. در این صورت می توانید از حق خویش دفاع نمائید/.