مطالبه مهریه ازدواج موقت، به چه صورت میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۲ #04396017

با سلام و عرض احترامو ادب
حدود یکسال و نیم پیش با مردی که متارکه کرده بود با مهریه چهارده سکه ازدواج موقت کردم که بنا به قوله ازدواجه دائم از جانب ایشان و خانواده ایشان بود البته من قبلا ازدواج کرده و مطلقه بودم و به علت متواری بودنه همسرم طلاق غیابی خلع نوبت اول گرفتم و کله مهریه ام را بعد از دو سال در قبال حق طلاق بخشیدم و حالا این آقا بعد از یکسالو نیم با همکاریه خانواده اش مرا از منزلشان بیرون کرده اند چون دیگر حاضر نبودم حقوق پدری ام را به ایشان بدهم و خواهان ازدواجه دائم و داشتنه فرزند شدم و در مقابله این مدت خیلی بیشرمانه مرا از خانه بیرون کردند و تهدید کرده اند که اگر مطالبه مهریه کنی، کاری میکنیم حقوق پدر از بیمه قطع شود در حال حاضر نه هزینه وکیل دارم نه درآمدی دیگر جز مستمری پدره مرحومم.
میتوانم علیه این مادر و پسر بخاطره سواستفاده مالی و فریب دادنم طرح شکایت کنم؟
در صورت درخواست مهریه چقدر از حقوقه ایشون که حدود چهار میلیون است به من تعلق میگیرد چون اموالشان را به نامه بقیه ی خانواده ایشان کرده اند و فقط چون کارمند پیمانی شهرداری هستن میتوانم از طریقه حقوق مهرم را بگیرم؟
در این یکسال و نیم بنا به خواست خودم، باردار شدم و در اثر آزار و اذیتهای این خانواده جنین هفت ماهه ام را از دست دادم از لحاظ مالی این آقا به هیچ عنوان نفقه ای به من نمیداد و وقتی طلب میکردم میگفت از حقوق پدرت استفاده کن و من خرجی نمیدهم و وقتی برادرم به منزله این آقا آمدند برای صحبت با ایشون به روی برادرم چاقو کشید و تمام وسایل منزل و شکست و گفت از خونه ی من برید بیرون برادرم با غرور درهم شکسته سکوت کرد و رفت ولی من باز موندم تا شاید این آقا و خانواده ایشان که طبقه پایین زندگی میکنن به وعده هایش عمل کنند و زندگیمو حفظ کنم ولی اونها بعد از چند هفته بدرفتاریه شدید و آزار روحی مرا از خانه بیرون کردند و الان ده روزیست به ناچار در منزله برادرم هستم و تحت شرایطه خیلی بده روحی و مالی هستم.
لطفا کمکم کنید و عذرخداهیه مرا بخاطره طولانی بودن مشکلم بپذیرید
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دوست گرامی
ایشان نمی توانند بیمه و حقوق مستمری شما را قطع کنند و شما می توانید برای مطالبه مهریه دادخواست حقوقی از دفاتر خدمات قضایی بدهید

میتوانید برای مهریه اقدام نمایید و اعسار بدهید برای هزینه دادرسی .
در ازدواج موقت زن نفقه ندارد
ایشان میتوانند با ارائه صیغه نامه برای مستمری دریافتی شما مشکل ایجاد کنند ولی بعد از اتمام زمان صیغه، مجدد مستحق دریافت مستمری میشوید

سلام
میتوانید مطالبه مهریه نماسید و ازپرداخت هزینه دادرسی هم اعسار بزنید البته باید دو نفر شاهد داشته باشید