در صورت ندادن پول، میتوان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۷ #04354974

سلام
پدربزرگ من مرده و مادر من میخواد به برادراش وکالت بده برای فروش زمین های پدر بزرگم.
آیا اگر وکالت بده و پول رو بهش ندن میشه شکایت کرد؟
و شرایط چطوریه؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وکالت کاری مشکلی ایجاد نمی کند اما وکالت فروش به طرف مقابل حق فروش میدهد لذا متن وکالت نامه مهم است و بهتر است در صورت تردید مادرتان در هنگام فروش ملک مذکورحضور پیدا کنند.

متن تنظیمی بابت وکالت مهم

بهتر است اگر شک و گمانی دارید خودشان در هنگام فروش حضور داشته باشند و وکالت ندهند
شرایط مختلفی در وکالت دارد .....

سلام
در وکالتنامه میتواند برای تضمین پرداخت ضمانت اجرا گذارد مانند اینکه مقر کند مانند تعیین وجه التزام در صورت عدم پرداخت...
اگر وکلا از پرداخت قدر سهم امتناع نمایند میتواند متعاقبا طرح دعوا نماید